top of page

Borélmény a hegy lábánál

A Villányi hegy lábánál, családias hangulatú borteraszunk berendezése toszkán hangulatot idéz. A sok fa, bontott tégla, bőr és meleg színek igazán otthonossá teszik az itt eltöltött időt. Szőlőhegyi panoráma és csodás naplemente koronázza az itt kóstolt prémium borok élményét.

 

Természetesen az italok mellé kiváló ételek dukálnak. Megrendelésre hidegtálat és házi kemencés ételeket kínálunk.

IMG_4829-2_edited.jpg

Asztalfoglalás

Egyéni időpontfoglalással kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: bea@gunzer.com

ordogarok_3.jpg

Ördögárok túra

Pincészetünk egyik legizgalmasabb programja az Ördögárok túra. Borkóstolás mellett lehetőség nyílik közelebbről megismerni a természetet, betekinteni a szőlészet világába. Vendégeink ízelítőt kaphatnak a pincészet életéből, mindezt egy élmény-dús kalandtúra alkalmával. A túra a pincészet saját terepjárójának fedélzetén kezdődik, platóján egy direkt erre a célra kialakított paddal. A program során több dűlőt is érintünk melyek kulcsfontosságúak Villány szempontjából (Jammertal, Csillagvölgy, Ördögárok). Testközeli élményt nyújtunk a szőlő szerelmeseinek, melyet egy gyönyörű panorámával zárunk.

Ördögárok túra

Ha a kijelölt napon minden időpont foglalt, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztetjük a lehetőségeket: bea@gunzer.com

bottom of page